fredag 8 mars 2013Gamla barnkläder är bland det finaste som finns! Hemma hos oss hänger de framme som prydnad i väntan på värmen, sen ska de användas! Den rosa klänningen sydde jag till Edith förra sommaren med en 60tals-klänning som inspiration. Tittar man inte så noga i sömmarna så är jag riktigt nöjd med den.Tyget var nytt för en gångs skull, men knapparna har jag hittat på loppis. Den blå kappan är gammal på riktigt och är stickad av min mormor till något av hennes barn. Jackan budade jag hem från Tradera.
Nu ska jag ut i det underbara vårvädret och njuta en stund. Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

  1. Wow va duktig du är på att sy barnkläder vännen min!

    va roligt att du har en blogg! Jag har lagt till dig på min blogg-lista som jag följer! Finast i världen är du <3 kram

    SvaraRadera
  2. Tack Kristine, va gullig du är:) Jag brukar ju kika in på din blogg då och då med. Roligt att se vad du sysslar med:)kram!

    SvaraRadera