söndag 7 april 2013

Dagen efter

Vi fortsatte senaste helgernas kalasmaraton igår kväll, och som vanligt körde jag på barnkalaskänsla. Våran stora pompom från sovrummet och några till åkte upp i taket och jag tror bestämt dom får stanna i finrummet. Rena vitaminpillret att titta upp i taket är det! Och så åkte glasflaskorna fram till dukningen igen. Jag hittade en liten bukett med ginst på ica som fick stå i flaskorna. Vårigt och fint, och lagom enkelt för att passa som dukning när det ju kan vara fint att se den som sitter mittemot vid bordet.
 Nu skulle man ju kunna tro att det här har förvandlats till någon slags cupcakeblogg. Det har det inte. Jag lovar att det blir dom sista på ett tag. Vi åt dom istället för tårta och jag vet inte riktigt hur jag tänkte när det kändes som att 130 st minicupcakes var den smidigaste idén. Men roligt var det. Och gott.
Det fina pressglasfatet köpte jag på tradera för inte många kronor för ett tag sedan. Jag älskar gammalt pressglas och kikar alltid efter det på loppis, särskilt turkost.Trots att det är roligt med själva kalasandet så är nog ändå dagen efter det allra bästa. Vi bara såsar omkring här hemma idag, äter överblivna godsaker och spontanbjöd fina vänner på restmat. Skönt som bara den!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar