tisdag 23 april 2013

Utefix


Lite vårfix ute har jag ju hunnit med också. Jag blir alltid så inspirerad och vill greja och planera hur mycket som helst för trädgården på våren. Sen lägger sig den inspirationen ungefär lika snabbt som ogräset börjar växa i rabatterna. Men ett par balkonglådor och några krukor brukar till och med jag kunna hålla liv i ett tag! Penséer och små violer är så otroligt tacksamma. Så pigga och vackra och tål till och med att glömmas bort ibland. Nyper man bort vissna blommor kan de fortsätta att blomma halva sommaren om inte längre. Jag har alltid penséer på trappen på våren och tack vare det får jag alltid en fin liten penséodling i grusgången med eftersom de är så bra på att fröså sig själva. Finare ogräs får man leta efter.

1 kommentar:

  1. ... och när man nypt bort vissna blommor hela sommarn och tror att det inte kan komma mer så kan man dra över dem ganska obarmhärtigt med saxen, så håller de nästan hela sommaren!

    SvaraRadera