onsdag 29 maj 2013

Att vika en papperspåse

Ibland är det bra för kreativiteten när man måste komma på en lösning snabbt. Jag fick en första beställning på smycken lite snabbare än jag trott och var tvungen att med hjälp av sådant jag hade hemma fixa någon sorts emballage åt dem eftersom jag skulle leverera morgonen efter. Sagt och gjort. En papperspåse fick det bli. Så här gjorde jag.

Ett papper och ett limstift behövs. Formen på pappret beror på hur man vill att påsen ska bli.

Vik långsidorna mot varandra omlott och limma.   

 Vik upp botten.

Veckla upp och vik in så här.

Vik in hörnen och limma fast.


Ungefär så här. Tilläggas bör att detta egentligen görs snyggast utan en studsande 5månaders i knäet. 

Sedan kan man ju tjoffsa till ett hål med en hålslagare och trä igenom en virkad blomma eller annan tjusighet, stoppa i ett snöre och knyta ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar