söndag 19 maj 2013

En liten tjuvtitt

Tack allihopa för alla fina reaktioner om förra inlägget! Så kul att ni gillar. Och så verkar det ju som att ni är ganska många nya som hittat hit senaste veckorna. Verkligen jätteroligt med. Välkomna till min lilla blogg!

Jag bara knipsar och slipar och borrar så fort jag får en liten lugn stund här och i veckan väntar jag leverans av lite olika smyckesdelar som örhängesstift, ringstommar och kedjor som jag beställt, så snart kan jag visa upp min alldeles egna första kollektion av porslinssmycken. För jag tänkte så här. Är det någon som gillar och är sugen på att köpa så går det jättejättebra! Men jag återkommer såklart med fler bilder och prisinfo och sånt när de är helt klara. Men en liten sneak peak får ni idag. Ett färdigt halsband och delar till små runda  örhängen och lite större fyrkantiga örhängen. Den stora ovala ska bli en ring hade jag tänkt.


Sen skymtade ju några par andra örhängen i det förra inlägget, men dom visar jag senare. 

English: Since I´ve noticed that you are quite many from other countries than Sweden that reads my blog ( How did you find me? It would be so interesting to know!), I think I´m going to write a quick translation for you. I have started making jewelry from old china! It is so much fun and I´ve done it every spare minute I´ve had theese past days. I haven´t finished them yet but as soon as I have I´m going to sell some if someone wants to buy. More information comes later this week that follows. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar