tisdag 14 maj 2013

Inspiration

Jag har haft ett par veckor när min inspiration har varit i botten. Åh vad det suger.
Det är så fruktansvärt tråkigt och jag vet liksom inte vad jag ska ta mig för. Jag är inte en person som brukar sitta och slötitta på tvn när jag har lite tid över, jag blir så fruktansvärt rastlös av det. Så sådana här perioder när inte kreativiteten sprudlar bara traskar jag fram och tillbaka i huset och försöker komma på något jag känner för att göra.
 Det kryper liksom i kroppen på mig och jag vill bara gör något, men jag kommer ändå inte till skott.
Ibland när jag haft tid har jag satt mig vid symaskinen och försökt ta mig i kragen och bara göra något, men det har inte funkat. Därav väldigt glesa uppdateringar här. Känns så tråkigt att liksom krysta fram pyssel för att ha något att uppdatera om. Jag har haft flera grejer som jag varit sugen på att göra under en lång tid, men jag har bara inte orkat eller hunnit eller haft lust att ta tag i dem. 
Jag blir så rädd ibland när jag har haft en inspirationssvacka att den aldrig ska komma tillbaka. Men nu börjar jag känna hur den börjar bubbla långt där inne nånstans. Jag har lite idéer och ett litet sommarprojekt på g tror jag minsann. Först ska jag bara få tag i lite saker. En våtslipsten till exempel. Ska ringa svärfar imorgon bitti och se om han har någon i gömmorna. Åh härliga inspiration. Tack att du är tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar