måndag 17 juni 2013

Dagens

Jag är inte den flitigaste bloggerskan just nu. Och så får det vara. Men tack för att ni kikar in här så troget i alla fall!
När man är gift med en bonde så får man vara gräsänka (i ordets rätta bemärkelse!) några gånger varje sommar när det är grässkörd, men nu har vi äntligen klarat av den första omgången så nu kommer det en lite lugnare period. Skönt! Förhoppningsvis ska det hinnas med lite pysslande. I alla fall så håller jag på för fullt med mina smycken idag. De ska säljas på ett par ställen framöver så nu gäller det att producera här. Och såklart kan man fortfarande skicka ett mail eller prata med mig så kan man få köpa med. Ska snart lägga upp ett inlägg med bilder på några nya varianter.
Men här kommer dagens fynd. Via en secondhandsida på facebook fick jag tag i den här fina lilla hyllan. 100 pix fick jag den för och den passar perfekt med den lilla telefonhyllan vi använder som dvdhylla (men den fastnade inte på bild idag). Tjejen jag köpte den av sa att hon hittat den i en ladugård och tänkt slänga den (vilket påmånner mig om hur sugen jag är på en tur till tippen snart!) men kom på att den kanske gick och sälja. Tur för mig! Skrotsamlerskan.Och så slog schersminbusken ut i blom i dag. Tänka sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar