tisdag 23 juli 2013

Lampfynd och sjökort

Loppisturerna har inte precis duggat tätt här. Kombinationen bondfru och loppisälskare är egentligen inte den bästa eftersom sommaren är högsäsong för båda, men ändå har jag en hel hög med fina fynd som jag måste visa.
 En himla bra grej är  loppisgruppen på facebook som jag är med i. Det mesta som säljs där är kanske inte det roligaste, men ibland har man tur och det dyker upp ett och annat fynd. Som det lilla stringbordet till exempel.

Så en sen kväll för några veckor sedan hände det. Som jag har letat efter en trearmad lampa från typ 50talet. Jag hade nästan gett upp att hitta en till ett vettigt pris, men så bara dök den upp. Lyckan alltså. Hur fin som helst förutom lampskärmarna som är någon ny historia. Så nu är det bara perfekta sådana jag letar efter. Lampan fanns i Gamleby, och eftersom jag ändå skulle till Sofias bod och lämna lite smycken slog jag två flugor där. 


Hos Sofia hittade jag dessutom en stor snygg karta (sjökort heter det kanske förresten?). Älskar färgerna! På väggen i trappen hamnade den tillsammans med ett gäng mässingsljusstakar. Och mässing då. Aldrig hade jag väl trott för några år sedan att jag skulle gilla det, men det är ju urtjusigt vettja. Och då fick jag ju det sagt med. Att mina smycken finns till försäljning både hos duktiga Sofia (Kolla in hennes blogg!) i Björnsholm utanför Gamleby och i den otroligt fina butiken i Barnfilmbyhuset i Mariannelund. Sådär ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar