fredag 2 augusti 2013

Leksaksjakt

Bland det roligaste att hitta på loppis tycker jag är gamla fina träleksaker. De är ofta rejäla och tål mycket lek och är samtidigt snygga. Inte många nya leksaker som lever upp till de kraven! Vi kom iväg på en liten loppistur igår och jag kom hem med lite grejer. Ett fint gammalt tåg till ungarna bland annat. Ett lok med fyra vagnar, stort och bra så man kan lasta det fullt med träklossar och små passagerare. Både Edith och Sixten gillar det!

Letar grejer för fullt till Sixtens kommande rum. Har inte riktigt bestämt mig för om ungarna ska få dela Ediths rum som sovrum och få ett till rum som gemensamt lekrum, eller om de ska ha varsitt helt eget rum. Jag delade rum med min lillasyster när jag var liten och det kändes väldigt skönt och tryggt även för mig som var äldst. Vi får se. Än så länge får Sixten sova inne hos oss i alla fall.
Hur som helst hittade jag en fin röd gammal dockvagn för ett tag sedan och tänkte att den skulle bli Sixtens. Edith leker mest med den nu, även om hon redan hade en fin gammal grön. Men nu finns det ju varsin åt dom i alla fall!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar