söndag 8 september 2013

Att tappa tråden igen

Ett kort litet inlägg så ni ser att jag lever kommer här. Vi är mitt uppe i sommarens tredje grässkörd i Kulla, vilket betyder lite tid över för mig till annat än mina två goa men intensiva ungar.
Grässkörd hit och grässkörd dit så gjorde jag i alla fall sommarens andra (Facebookloppis igen!) stolsfynd häromdagen. Fatta att jag betalade ynka 50 kronor för den här skönheten med. En riktig retropärla från 50-60-talet nångång skulle jag tro. Och så tänker jag igen att om jag ändå kunde bestämma mig för en röd tråd här hemma och inte blanda hejvilt från alla möjliga årtionden och stilar. Men det är ju ändå lite av det roliga. Att blanda allt man tycker är vackert och som känns i hjärtat när man tittar på. Så jag fortsätter med min saliga röra och struntar i tråden. Jag tycker det blir bra så.

1 kommentar:

  1. Men hej så fin! Skit i tråden (du vet väl att det är det som gör ett hem p-e-r-s-o-n-l-i-g-t!!!)!

    SvaraRadera