fredag 20 september 2013

Kanske ett evighetsprojekt

På sistone har jag känt mig lite sugen på ett lugnt långkörarprojekt att hålla på med i soffan om kvällarna. Jag har gjort så mycket olika smågrejer hit och dit den senaste tiden (oftast vill jag ha resultat med en gång!) så jag nästan känt mig lite matt och tom på inspiration när jag tänkt på alltihopa. Och ändå vill jag liksom hålla på med något. Så häromkvällen satte jag igång att virka på en pläd. Kände att jag absolut inte ville ha några planer med den mer än att jag ska få göra precis som jag känner för för stunden. Några kvällar har jag suttit i soffan och småvirkat nu. Färg på garn och virksätt har jag blandat hej vilt. Bra sätt att tömma stora restgarnslådan.Kravlöst på något sätt och väldigt avkopplande är det med. Kanske blir den klar någon gång, kanske inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar