tisdag 29 oktober 2013

Rävugglan

Kan inte någon säga åt mig nästa gång jag sätter igång ett projekt sent på kvällen när jag egentligen är dödstrött? Igår tänkte jag att jag skulle försöka mig på att sy en räv efter typ samma mönster som ugglan. Det gick väldigt bra ända tills jag i morse skulle kika på den färdiga kudden och upptäckte att jag sytt fast "ögonen" eller vad man ska kalla dem, helt fel. Som ett par stora uggleögon.
Dessutom hade jag sytt fast magen och ett öga med avigsidan ut. Ni ser ju att den första bilden, innan jag sytt fast nåt, är hundra gånger mer rävlik än den färdiga ugglehybriden. Hur trött måste jag inte varit igår??
I alla fall så blev den inte bebispresent som den var tänkt utan Edith fick den istället. -Åh! Jag ÄLSKAR rävugglor, utbrast hon. Vilken himla tur för den trötta mamman.1 kommentar:

  1. Hahaha, men så tokigt blev det väl ändå inte?
    Men jag känner igen det: i lördags kväll stod jag och strök Joels skjorta (jag vet, ganska onödigt) när det plötsligt började snurra så jag var tvungen att lägga mig på golvet och be om en clementin. Men innan jag kunde gå o lägga mig skulle jag skriva de där skyltarna till smörgåstårtorna men kunde verkligen inte förstå hur jag skulle stava. Det kändes liksom i handen som om jag skrev fel bokstäver, men när jag försökte läsa så kunde jag inte få ihop det utan tänkte att det får bli som det blir. Men jag tror faktiskt att det blev rätt iallafall. Otäck känsla...
    Ugglekudden är iallafall så himla fin! Vilka fantastiska tyger. Efter igår vill jag nästan inreda ett rum till Joel så mycket fint som han fick... Ska se om Emil kan packa ihop sitt arbetsrum och ha det... under sängen?!

    (Kommentar längre än blogginlägg...)

    SvaraRadera