måndag 27 januari 2014

Det blommar

Det blommar i Kulla. Åtminstone i mitt kök.
Och så undrar ni säkert var jag hållit hus igen, men det är liksom bara livet och allt som finns på riktigt som ska hinnas med. I alla fall så har jag det väldigt bra mitt i allt vardagsstök, klättrande ungar, dagislämningar, lite jobb här hemma på gården och sånt där.
 Och en hel del med grejer som jag tänkt visa här, men så fort jag har tid att tänka på bloggande, så är det oftast alldeles för mörkt för att ta fina bilder. Hu vad den här årstiden är sorglig när man tänker på hur mörkt det är nästan jämt. Men snart så. Man märker ju faktiskt redan skillnaden!  Blommor och plåtburkar piggar upp vilken grå och blåsig dag som hur som helst.
1 kommentar:

  1. Visst är det så att man måste ha vår inne nu!!!
    jätte fint har du gjort... =)
    Kramis Sofia

    SvaraRadera