torsdag 30 januari 2014

Prickigt

Jag har aldrig innan riktigt gillat gardiner. Inte precis ogillat heller, men helst inte velat att de ska märkas av så mycket. Kollar man inredningstidningar och bloggar så har ju inte ens folk gardiner. Jag har provat inga-gardiner-grejen med, men det funkar inte alls här. Det är en sak på stylade inredningsbilder i en tidning, men blev väldigt kalt och opersonligt hemma hos mig i alla fall. Så jag har kört på olika vita, tunna gardiner överallt här hemma ända sen vi flyttade hit. Jag antar att jag inte vill att de ska märkas för mycket eftersom jag gillar att ha en massa olika färgglada småprylar överrallt, och det känns så rörigt om man har storblommiga gardiner och tusen färger på väggarna. Typ. Men jag har nu förvånat mig själv och införskaffat 6 meter (! Vi har stora fönster!) rödprickigt gardintyg till köket. Och jag älskar det! Väldigt vågat av mig, eller hur? Nä men det känns stort på nåt sätt. En ny era liksom. 


Och just det ja... Jag har bytt stolar igen. De orangea Pippi Långstrump-stolarna fick flytta ut till magasinet ett tag och göra plats för fyra pinnstolar som min farmor och farfar haft på 60-talet och sådär. Först tänkte jag måla dem, men jag tror faktiskt de får vara som de är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar