tisdag 22 april 2014

Lampbyte

Något av det roligaste jag vet när det kommer till inredning, är att använda saker till något som det inte var tänkta som från början. Om det då också är grejer som kasserats av andra, då kan det knappast bli bättre. 

Jag kikade in på min mammas jobb häromdagen. De har precis bytt lokaler, och därför också bytt ut all inredning. Det mesta av alla grejer hade körts iväg från de gamla stället, eller tingats av dom som jobbar där. Men lite grejer fanns kvar, sånt som ingen annan ville ha. Antagligen har jag lite udda smak eftersom jag då blev eld och lågor över skrivbordslamporna som blivit kvar. Jag älskar skräp helt enkelt! Tre fina gråa skrivbordslampor fanns det, och jag packade in dom i bilen alla tre.

Väl hemma fick jag idén att se hur dom passade som sänglampor, så jag bytte ut de gamla från Ikea. Fina visserligen, men jag var sugen på nåt lite annorlunda. Jonas suckar åt mig och lamporna, men jag tycker det blev ursnyggt.Så de kasserade skrivbordslamporna fick bli sänglampor hos oss och jag är vansinnigt nöjd med sovrummet nu.  Det är bara för Jonas att vänja sig. Han får bestämma något annat. Om traktorer och kossor eller så helst.

6 kommentarer:

 1. Men käre tid! Vad är det för dårhus din mamma jobbar på? Vem vill INTE ha en sån där lampa? Vilket kaaaaap!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man verkligen fråga sig! En himla massa fula grejer hade folk skrivit upp sig på istället. Tur för mig!

   Radera
 2. Supersnyggt!! Håller helt med dig...skräp som ingen vill ha är alltid lite extra kul :) vilket härligt sovrum ni har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Skönt att få lite medhåll om att det var fint när mannen är så motsträvig :)

   Radera
 3. Älskar sånna lampor ju! Perfekta sänglampor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst va de perfekta! Ibland har man tur helt enkelt :)

   Radera