torsdag 8 maj 2014

Färgfest i pysselhörnan
Förut hängde ju min stringhylla här över pysselbordet och huserade diverse prylar. Sen flyttade jag ner den till teverummet ni vet, och sedan dess har det varit väldans tomt i pysselhörnan. Men förra veckan bestämde jag mig för att fixa lite hyllor, gick till byggvaruhandeln och fick två hyllplan tillsågade.
Så skönt att få lite ordning! De flesta tyger och grejer ligger inne i mitt stora blå skåp, men en del favoriter plockade jag upp på hyllan som inspiration. Tror nästan inte det finns något jag blir så inspirerad av som färgglada, helst gamla, tyger i hög.

  Lite smycken.

Fler halsband på ingång! 

Färgfest......och knappfest. 

Färg alltså. Tror inte jag skulle överleva en dag utan färg. 

6 kommentarer:

 1. Så fint och inspirerande! Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om livet som ung på landsbygden, vad du jobbar med/pluggar o.s.v. Jag är själv uppväxt på småländska landsbygden och älskar det, men bor just nu i en storstad och det känns väldigt avlägset att "flytta hem", med tanke på jobb och att jag gillar att ha mina vänner nära till hands osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du tycker det! Ja, men vilken bra idé! Det skriver jag gärna om:) Tack för tipset! Kram Johanna

   Radera
 2. Vad fint nu har det! Kul förresten det du skrev om färgen röd i förra inlägget, själv har jag fått någon slags knäpp och rensar bort så mycket rött här hemma som möjligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Haha! Men du spricker ju min teori om det röda, för jag tycker ju ni verkar ha finaste lägenheten någonsin. Men det går ju i perioder det där, man snöar in på något, och sedan efter ett tag är man så trött på det så allt åker ut!

   Radera
 3. Så färgglatt och tjusigt! Blir bara så himla glad av ert hem. Sjukt inspirerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Bella! Vad glad jag blir! Jag blir ju så glad och inspirerad av ert hem!

   Radera