onsdag 18 juni 2014

Blomsterbonanza

Äntligen! Efter några ofrivilligt internetfria veckor på grund av ett åsknedslag så har vi äntligen lyckats få liv i datorn. Då förstår ni min plötsliga frånvaro både här och i kommentarsfält på andra bloggar där jag brukar säga hej ibland. Men som jag sagt innan så kan man ju alltid följa mig på Instagram om man tycker det ekar tomt här. Där är jag desto flitigare även när åskan slagit ner.

Åskvädret till trots så har jag ju i alla fall kunnat fota lite. Så här har ni blomsterbonanza från förra veckan. Denna tiden alltså. Att kunna plocka in blommor vackrare än från en blomsterbutik direkt från trädgården. Jag säger då det.


7 kommentarer:

 1. Muy bonita presentación!

  SvaraRadera
 2. Himla fina blommor! Det är det sura med att inte bo på landet, det finns mest dammiga vägrensblommor och stulna parkblommor här i stan. Skrev förresten en liten rad om dig häromveckan, men det glömde jag säga. Tänkte det kunde vara kul för dig att veta :) (http://harnite.blogg.se/2014/june/bloggtipset-del-4-om-inredningsbloggar-2.html) Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så vackert! Och välkommen tillbaka! :)

  SvaraRadera
 4. Måste bara få säga att du har en grymt mysig och inspirerande blogg!! <3

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har! Blir alltid så inspirerad att läsa bloggar med kopplingar till landsbygden. Även jag bor på landet, det är underbart!

  SvaraRadera
 6. Blev väldigt lycklig av att hitta din blogg. Hurra för dig.

  SvaraRadera