lördag 13 september 2014

Kafferep en lördag på glasverandan i Grönshult

 Vi har haft en sån alldeles förträffligt fin lördag idag. Vi bestämde oss redan igår för att vi skulle åka ut till Grönshult någon gång under helgen, så Edith och jag plockade en korg med äpplen här hemma igår och satte igång att baka en äppelkaka att ta med oss.


 Sagt och gjort. Vi bjöd in min syster och hennes familj till kafferep på glasverandan i Grönshult. Kan liksom inte bli fel.


Den där verandan alltså. Jag är så himla kär i den och skulle helst sitta där flera timmar varje dag.


Söta små koppar gillar jag ju att samla på mig från loppis, och nu för tiden är det fullt i skåpen i Kulla, så då hamnar de i Grönshult. Bästa grejen.
 En av de fina grejerna med Grönshult är att det är så lekvänligt. Stort och många skrymslen och vrår. Sen kör det inte fullt med stora traktorer och maskiner utanför huset som hemma, så det oroliga mammahjärtat får vila litegranna.


Vi fikade, lekte och plockade med oss ännu mer äpplen hem. Bättre höstlördag kan jag knappt tänka mig. Underbara Grönshult, snart kommer vi igen.


3 kommentarer:

  1. Men åh så fint och mysigt, är det er sommarstuga?

    SvaraRadera
  2. Härligt! Du får ju vem som helst att vilja bo på landet =)

    SvaraRadera
  3. Så himla fint!! Du har så fin blogg! :)

    SvaraRadera