söndag 7 september 2014

Prylar, pinaler och en liten undran

Häromkvällen var jag på en sån otroligt inspirerande föreläsning med fantastiskt duktiga bloggerskan och entreprenören Emma Sundh. Hon föreläste i butik Bonbons i Kalmar (som drivs av en annan av mina favvobloggerskor, fina Madeleine med bloggen Bonjour Vintage) på temat "Blogg som jobb". Som sagt väldigt inspirerande för mig som ju verkligen hamnat i någon slags bloggsvacka. Så jag har funderat och funderat senaste dagarna. På hur jag vill fortsätta med bloggen (att jag vill fortsätta har jag ju redan kommit på!), åt vilket håll den tar vägen, vad jag vill med den och varför. Svårt det där. Jag blir liksom inte riktigt klok på det. Hur personlig jag ska vara, vad jag tycker är kul att skriva om, och vad ni egentligen tycker är intressant att läsa om och kika på. 
Så det blir lite trevande på något sätt. Lite som det blir helt enkelt. 
Idag har jag fixat och donat lite i köket. Flyttat runt burkar och blommor och andra livsviktiga grejer. Bra funderar-aktivitet i alla fall.Prylar och pinaler lite här och var. Jag tycker det blir hemtrevligt och inte så ängsligt så. Gamla köksgrejer som burkar, porslin och redskap är bland det finaste!


Så vad säger ni? Såklart är det ju min blogg och syftet var från början att skriva och fota sådant jag pysslar med, blir inspirerad av och gillar. Men vad tycker ni mest om? Vad är intressant och vad är mindre spännande?

2 kommentarer:

  1. Precis hittat din blogg och gillar den massor! Önskas dock en aning större format på dina vackra bilder! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt! Välkommen hit! Bra tips! Har liksom inte tänkt mig som någon fotograf så pass att folk vill se mina bilder ordentligt ;) Testade i förra inlägget att lägga in en större bild. Funkar dåligt med liggande stora bilder med den layouten jag har på bloggen nu. Men ska fixa med det tror jag. Roligt med större bilder!

      Radera