söndag 14 december 2014

En adventssöndag och hjärtan på tråd

Nu ska jag säga vad jag tycker. Jag tycker att jag är fullkomligt värdelös på att blogga, och att ni är helt makalöst fantastiska som fortsätter kika in här varenda dag fast att det så sällan händer något. Jag önskar jag var flitigare, men det har varit så i höst att det liksom bara inte gått. Jag slår ett slag igen för instagram. Om ni saknar mig här - kolla där. Det är så himla mycket enklara och snabbare att lägga upp bilder där, så det blir liksom någon sorts blogg i miniformat.


Vi har haft en så fantastiskt skön helg måste jag säga. Att bara vara hemma hela familjen, till och med bonden i familjen har haft det lugnt denna söndag, och inte ha en massa saker planerade känns så himla lyxigt. Att hemmavarandet berodde på lite sjukdom och snoriga näsor och så var väl ingen höjdare. Men det blir ju vad man gör det till.
Vi har legat på soffan, eldat i spisen, pusslat och pysslat.


Edith och jag slog till på en hjärt-girlang över järnspisen. Klippt av sidor ur en gammal skolbok i Naturlära som jag köpt för någon femma på loppis. Tror jag har sagt det förut, men det är ett av mina bästa pyssel och loppistips. Gamla skol och kartböcker. Just böcker i Naturlära verkar det finnas extra många av, och de innhåller inte bara fina sidor med text, utan också finfina bilder på djur och växter som verkligen tåls att hängas upp på väggen. Eller pysslas med.

Och hjärtana ja. De sydde vi ihop med symaskinen och hängde upp. De hänger där så fint, och fladdrar lite av värmen som stiger när vi eldar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar