tisdag 27 januari 2015

Köptips

Det brukar ju inte precis krylla av köptips, förutom loppistips, på den här bloggen. Kanske för att jag faktiskt inte köper särskilt mycket grejer nytt, och för att jag inte tänker att jag vill bidra till någon slags konsumtionshets. Men här kommer ett undantag. 


Netto har en himla massa fina grejer. Hade velat köpa på mig minst två olika lampor också, förutom det jag kom hem med, men jag hejdade mig tack och lov. Konsumtionshets hej och nej tack. Jag behövde inga.
Däremot hittade jag ett gäng så fina förvaringslådor (som det egentligen bar mig emot att köpa när man lätt gör egna av fint papper och typ skokartonger. Men i alla fall.). Har man som jag en himla massa pysselmaterial som papper, tygbitar, små garner och knappar i mängder så går det ju åt lite snyggförvaring.Slog till på en förpackning med origamipapper också. Hur fina som helst. Älskar det rutiga! Passar fint när jag häromdagen i sjukstugan tog tag i det där att lära mig vika tranor. Inte svårt alls, så nu blir det fler kan jag tro.
Papperstejp hade de också som jag fick med mig ett gäng av i fina mönster, men de fastnade inte på bild.

Så tips tips om Netto alltså. Eller varning, beror på hur man ser det. I alla fall är det i princip omöjligt att gå därifrån utan att handla något. Nu vet ni det.

5 kommentarer:

 1. Jättefina! De har liknande på Åhléns som jag har dreglat över ett tag nu... Jag har dock bestämt att inte handla något denna månad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Men va bra med köpfri månad! Som sagt, det går ju minst lika bra, och är väldigt kul, att göra egna liknande lådor av gamla skolådor och lite papper. :)

   Radera
 2. Sköna och fina! Hoppas Netto finns i Stockholm, ty vi ska resa dit på måndag! Vet du andra trevliga butiker där i Stockholm? Ge mig alla tips så får se om vi hinner till alla.. Åhlens javisst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor ju ganska så långt ifrån Stockholm, och är där inte särskilt ofta, men några tips har jag allt. Tycker du ska kolla in Vintagefabriken i Midsommarkransen i Stockholm. Väldigt trevliga tjejer som driver den, och massa fina grejer. När du ändå är i krokarna så finns Mimmi Staafs möbelmakeri bara någon gata bort. Väldigt fina grejer och otroligt inspirerande!

   Radera
  2. Tackar och pockar! Vet du vad! Jag fann detta Mimmi Staafs möbelmakeri i nättet också. Vi hann inte åka dit men ändå titta på bilder i nättet gav mig inspiration!!!

   Radera