lördag 21 mars 2015

27


Det blev en fin födelsedag allt igår. Och TACK för alla grattis som trillat in på instagram och facebook och sms. Ni är så fina! <3

Jag fyllde ju trots allt bara 27, inte jämt på något vis, men ändå fick jag känna mig riktigt firad!
Dagen började med sång, paket, kaffe och kaka på sängen. Min present skymtar i kanten, nämligen ett par nya löparskor som jag önskat mig! Äntligen har jag kommit in i och hittat en rutin för lite träning som funkar för mig och vårt liv just nu. Jag kliver upp innan barnen och Jonas vaknar på morgonen och tar en liten tur. Så fantastiskt skönt så jag tror knappt det är sant. Efter några veckors morgonturer med gamla utslitna skor fick jag alltså ett par nya, sköna och bra skor att dra på mig på morgnarna. Tipp topp.


Jag slutar jobbet tidigt på fredagar, så jag hade hela eftermiddagen på mig att bli firad. Smörgåstårta som Jonas ordnat med och en liten tårta med nötmarängbotten och punschsmörkräm som jag slängt ihop åt vi i hela två omgångar när min familj och svärföräldrarna trillade in. Fint ska det va. Vackra blommor fick jag med, och bland anant en riktigt fin bok som nog till och med förtjänar ett eget inlägg här snart.


Bästa sortens födelsedag vill jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar