måndag 30 mars 2015

Paradiset

Jag inser ju det jag med, att det nästan verkar som att det här har förvandlats till någon slags trädgårds- och odlingsblogg. Och med tanke på hur min trädgård oftast ser ut så är det ju faktiskt skrattretrande. 
Men det är den tiden nu. När jag drömmer lite extra om att i framtiden ha lite mer tid och ork till vår trädgård. 
Jag lovade ett inlägg om en födelsedagspresent jag fick, och här kommer det. 
Boken "Paradiset- Underbart, enkelt och lite lagom slarvigt i trädgården." av Sanna Töringe och foto av Sophia Callmer. Jag tror det mest var det där om slarvigt i trädgården som fick min mamma och pappa att tänka på mig när de såg den. Och det stämde ju fantastiskt bra! Precis så här önskar jag att min trädgård kunde få vara. Lagom vildvuxen, och inte allför tillrättalagd men ändå välordnad. En vacker dag.
Så länge bläddrar jag i boken och tittar på alla fantastiska bilder.En stor gammal schersminbuske har vi faktiskt i vår trädgård. Underbart ljuvlig.


Som sagt. Helt otroliga bilder, och dessutom en massa superbra handfasta råd och tips för en rookie som jag.


Kom och hälsa på om en sisådär tjugo år så kanske jag börjar närma mig...

1 kommentar: