tisdag 3 mars 2015

Vårt sovrum en eftermiddag i mars

Äntligen har solen letat sig fram så långt att den på sena eftermiddagen lyser rakt in genom våra sovrumsfönster, precis innan den går ner bakom skogen. Den är inte nådig mot vintersmutsiga fönsterrutor precis, men vad gör det när rummet badar i ljus och man blir helt pirrig i hela kroppen av vårkänslorna.


Jag vet ju att ni är några som undrat om våran sängram. Den är köpt för en fem år sedan nånting hos en möbelkedja som heter Materialmännen. Vad jag vet finns kedjan bara på några ställen här i Småland.
Sixtens säng har ju flyttat in till Edith, så nu står bara hans lilla klädbyrå kvar här.


En gammal nytroglycerinlåda som förvaring för Jonas alla miljoners triljoner (hemskt fula) maskinbroschyrer som alltid hamnar här. Bästa kvällslektyren om man frågar honom.


Och våra grönblå fönster är fortfarande mitt bästa renoveringstilltag tycker jag. 


Stringhyllan full av allsköns gamla pryttlar och finheter. Gammelfarmors finväska till exempel. Och mina första skor, ett par äkta 80tals- Kavat i skinn vet ni.


Snart är det nog dags att hänga fram lite vårigare klänningar. Men än så länge bara mina vintriga. Snart snart snart.

Och så ett gäng tranor. Ungefär nåt sånt ser det ut som i vårt sovrum just nu. Och där var det slut på bildbomben!

1 kommentar:

  1. Ni har så fint och jag blir så inspirerad av dina bilder! Än så länge hinner jag bara leva ut mina inredningsfantasier i huvudet... men en dag, inom snart framtid hoppas jag, ska jag börja få ordning i "stugan" jag också och då har jag många av dina bilder lagrade i minnet kan jag lova :) Tokälskar f.ö. de grönblå fönsterna! <3
    Kram

    SvaraRadera