fredag 13 mars 2015

Våruppror

Våren är ju sannerligen på g. Men jag tänker att man verkligen inte kan hjälpa den på traven för mycket. 
Edith drar sitt strå till stacken genom att vattna alla små snödroppar och krokusar i trädgården minst en gång om dagen, och jag, jag hakar på fantastiska Emma Sundhs våruppror!I mormors gamla soldräkt som jag sytt om till klänning, farmors virkade väska och förra helgens secondhandfynd aka bubbelrosa snyggskor gör jag våruppror idag.


Nu tycker jag att ni ska kika in hos Emma och hänga på ni också! 
Heja, heja våren!

4 kommentarer:

 1. Fiin!
  Och så vill jag fråga om du har några planer för antingen 11 eller 12 april? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 Har skrivit till dig på fb precis!

   Radera
  2. <3 Har skrivit till dig på fb precis!

   Radera
 2. De där skorna är fantastiska! :) Synd att du köpt dem på second hand o därmed inte kan tipsa om var jag kan hitta ett par likadana...

  SvaraRadera