söndag 26 april 2015

Bonjour!


Så kan jag ÄNTLIGEN avslöja den spännande nyheten! Jag är numera stolt medlem i bloggnätverket Bonjour blogs tillsammans med de fantastiskt kreativa och inspirerande kvinnsen bakom emmasvintage.sebonjourvintage.seisabellepedersen.se och ennui.se.

Jag är så otroligt glad och pepp på det här ska ni veta. Att få samarbeta med det här gänget som inspirerat mig sen långt tillbaka, det är så kul så jag nästan smällde av när de frågade mig för ett tag sedan. Såklart jag vill vara med!

HÄR kan ni läsa mer om Bonjour blogs.


4 kommentarer:

  1. ÅH vad kul!! Du är grym!

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt! Tycker din blogg är fantastiskt fin och jag hoppas samarbetet ska ge dig inspiration/pepp till att blogga än mer och under lång tid framöver :)

    SvaraRadera