onsdag 29 april 2015

Fråga på!


Så fantastiskt roligt det är att ni är så många nya som hittat hit de senaste dagarna! Ni är hemskt välkomna och jag hoppas ni ska trivas alldeles förträffligt.

Jag tänkte lite så här. Det har trillat in en hel del frågor både här och på insta den sista tiden som jag inte hunnit svara på. Vad sägs om ett helt inlägg med bara frågor och svar om några dagar? 
Passa på att fråga helt enkelt, så gör jag mitt bästa för att svara!

5 kommentarer:

 1. Vad inspireras du av?
  Vad har du för utbildning?
  Hur tänker du kring miljö/kretsloppstänk?

  SvaraRadera
 2. När ska vi ses???? Det undrar jag! ;-)
  Nä men, jo det gör jag ju men jag har en till fråga.
  Det "dilemma" eller vad jag ska kalla det, som jag brottas mest med när jag ska blogga det är att jag har ett jobb där jag jobbar med människor. Jag vet ju att du jobbar på en förskola. Hur tänker du kring att föräldrarna till de barnen kan läsa om ditt liv på internet? Jag funderar mycket kring detta med att mina patienter skulle kunna hitta mig på min blogg..Och kanske förstorar jag upp det alldeles för mycket i mitt huvud ibland. Varken du eller jag skriver eller visar ju i och för sig inget som någon skulle kunna "skada oss i vårt yrke" eller hur jag ska uttrycka mig men just detta, att jag vårdar patienter, gör att jag drar mig lite mer för att blogga. Jag skulle så gärna vilja släppa blogglusten fri men det är helt enkelt något som tar emot i och med detta.. Som sagt, förmodligen förstorar jag ett problem som inte finns men jag jämför mig väl lite med alla bloggare som har sjukt kreativa yrken där bloggen är en del av deras varumärke.
  Oj, långt blev det. Ber om ursäkt. Hoppas du förstod något av mitt svammel :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för en fin blogg! Jag har precis skaffat höns och undrar vilka dina bästa tips kring höns är? Raser, skötsel, aktivitet mm.

  SvaraRadera
 4. Hei! For en fin blogg du har og ikke minst instagramkonto :) Jeg lurer på hva slags dyr dere har på gården? Og hva er det som inspirerer deg mest i klesveien og når det gjelder innredning?

  SvaraRadera