söndag 12 april 2015

Stockholmsfynd

Jag hade tänkt att det här skulle bli ett litet inlägg med bilder från den lilla Stockholmstrippen som jag och Jonas gjorde i helgen. Men glömmer man minneskortet till kameran så gör man. Ett par instabilder blev det ändå, men inte mycket mer. Och fint hade vi det i alla fall. 
Vi hälsade på Jonas syster, traskade omkring en massa i det fantastiska vädret, och hann med både en och två och ännu fler fina små butiker och annat som vi hade på vår lilla lista över sånt vi ville hinna med. Pärlans konfektyr, Flippi´n Burgers, en hel massa vintagebutiker och sånt där.
Men vi får helt enkelt ta och kika på vad jag fick med mig hem från huvudstaden istället.


Som den här lilla pytteasken som var det första mina ögon drogs till inne på Old Touch. En magnecylask hemifrån! Från apoteket i Mariannelund närmare bestämt. Sånna kan man ju faktiskt inte bara lämna kvar.


Och så var det det här med mitt maniska burksamlande... Men den här var det faktiskt Jonas (!) som tyckte att vi absolut skulle köpa. Jag har redan en våningsburk i nästan samma färger, fast rund och ganska sliten. Men den här var fyrkantig och i så himla fint skick, förutom en liten buckla på den gröna burken som förmodligen var det som drog ner priset på den. Ett riktig kap helt enkelt!


Dessutom slog jag till på den vårigaste klänningen jag kunde hitta på Beyond Retro.


 Finaste mönstret, och passade så bra till mitt egengjorda porslinshalsband.

Nästa gång det blir storstadstur lovar jag att ta med mig både kamera och minneskort!

6 kommentarer:

 1. Den stora burken är verkligen superfin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Har velat ha en fyrkantig länge, så nu är jag nöjd!

   Radera
 2. Den där blå färgen är en av mina absoluta favoriter. Och Old Touch är en farlig affär för jag vill köpa cirka allt.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina färgglada burkar! Och magnesylburken - tänk att det har funnits sådana?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk om vi haft så snygga förpackningar idag!

   Radera