torsdag 23 april 2015

Vårbruk och vårpimpat kök

Vårt soliga kök. Lite vårpimpat med blommiga burkar, äggkoppar och en fin liten pappersbonad jag fick av Jonas faster Rosa häromsistens. Jag gillar ju det där att byta ut lite grejer efter säsong, särskilt i köket, och den gamla bonaden passar ju alldeles ypperligt som vårpynt.


Våningsburken från Stockholm har intagit hedersplats tillsammans med ljusstakarna jag gjort av loppisfat och ljushållare från Little Smultron.


 Ägg äter vi mest hela tiden här så äggkopparna får stå framme.


Idag på min lilla morgonrunda hade de flesta björkarna häromkring fått musöron och skimrade i grönt. Så himla härligt. Att allt det bästa bara ligger framför nu. Eller kanske rent utav är här just nu. Vilken känsla. 

Vårbruket är för övrigt i full gång på gården. Det har gödslats och plöjts och plockats sten i åkrarna och vilken dag som helst ska det sås. Mycket jobb, men ändå känslan av att äntligen är vi igång!

Förresten är jag nästan sprickfärdig nu och bara längtar efter att få tala om en så fantastiskt rolig grej. På söndag kväll får ni veta i alla fall, så håll utkik!

1 kommentar:

  1. Vilka vackra och inspirerande fotografier!
    Så härligt att börja få in våren inomhus. Underbart med solljuset som skiner in genom fönstren (fast man får blunda att man inte hunnit putsa dem än).

    SvaraRadera