lördag 30 maj 2015

Dukning till mor

Nu råkar det ju vara så att jag inte ska bjuda min mamma på mat hemma hos oss imorgon, för jag ska ta med henne till vårt favoritekocafé som ligger i krokarna och äta lunch. Men skulle jag ha bjudit hem henne så hade jag dukat så här. Och förresten så kan man ju faktiskt mors dags-duka åt sig själv också. Det får helt enkelt bli frukost här imornbitti.
 
 


 

7 kommentarer:

 1. Åhh, älskar liljekonvalj! Tänk bara på att de är mycket giftiga. Även vattnet som de stått i.
  :-) tack för en jättefin blogg :-) / Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen underbar blomma, men giftig tyvärr ja... Kul att du gillar bloggen:)

   Radera
 2. Kanonfint! =) Samlar också på "Anna" tallrikar, de finaste tycker jag! Tänkte även höra om den grå rutiga tapeten man ser på ett av fotona, var har ni köpt den, på jakt efter en rutig en nämligen. Ha det gott! //Linda D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja de är fantastiskt fina. Jag gillar att blanda dem med "Lila fasan". Bästa kombon tycker jag :) Tapeten är från Eco wallpaper och deras kolletion Tweed. Tror den finns kvar!

   Radera
 3. Åh, vad fint! Hoppas du har haft en fin dag och helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och detsamma! Kul med din bokutmaning. I ett annat liv ska jag vara med haha. Älskar att läsa egentligen, men har haft lite ont om tid åt det sista åren tyvärr... kram!

   Radera
 4. Himmel så fint! Och jag får inte nog av bilder från ert fantastiskt vackra hem! Mera mera mera!

  SvaraRadera