måndag 25 maj 2015

Ett litet hej och välkommen hit!

Himmel så roligt det är att ni är så många som hittat hit från UnderbaraClara! Känner mig nästan larvigt glad och pepp när en sån inspirationskälla som Clara är, och har varit länge för mig, väljer att tipsa om min blogg. Tack fina du!
 
Och varmt välkomna hit allihop!
Jag heter Johanna och bor på en gård som heter Kulla i Småland tillsammans med min Jonas och våra två barn Edith och Sixten, en massa kor och ett gäng höns.
 Att ta till vara på och göra fint med saker som vi redan har är bland det bästa jag vet. Både ur miljö- och plånboksperspektiv är det ju oslagbart! Återbruk och skapande, oavsett om det handlar om olika sorters pyssel, inredning, matlagning och bakning eller mina små trädgårds- och odlingsprojekt, är alltså sånt ni hittar här. Hoppas jag kan få inspirera!
 
 

11 kommentarer:

 1. Himla fint och inspirerande ni bor! Roliga trädgårdsprojekt. Jag har också höns och vaktlar, men bor inte på en gård. Jättevackra bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så roligt att du tycker det! Spännande med vaktlar!

   Radera
 2. Jag blir så glad och inspirerad när jag läser din blogg, tack för alla trevliga inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att höra. Verkligen, tack!

   Radera
 3. Så fina bilder du tar. En hälsning från Skåne :-)

  SvaraRadera
 4. Hej! Tittar in för första gång! En fin blogg med vackra bilder och innehåll! Vi ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så roligt att du hittat hit!

   Radera
 5. Hittade hit från underbaraclara och det var bra för hit kommer jag gärna igen - fin blogg! Och så blev jag nyfiken, är det är ett Kulla utanför Flerohopp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du tycker om den! Nej det ligger inte något Flerohopp här i trakten. Det verkar finnas ganska många Kulla i Småland :)

   Radera
  2. Efter att ha läst lite mer på din blogg såg jag ju själv att det inte riktigt var i min granskog du bodde (som du hade gjort om det varit det Kulla jag känner till) :) . Tänk att jag var tvungen att ta vägen över Västerbotten för att hitta "hem" till en annan smålänning :)

   Radera