torsdag 4 juni 2015

Tapetkärlek

Förra veckan fick jag ett paket hembudat från tapetföretaget Sandbergs. Jag älskar överraskningar, och det här var överraskning av det finare slaget. Nästan som att nån på Sandbergs känner mig och vet vad jag gillar. Vackert gammalt porslin, kakor, te och fint kort. Och inte minst en bit av deras nygamla tapet Katarina. Dog en smula. Så fantastisk fint alltsammans!
 
 
Blev ju liksom tvungen att "provtapetsera" med min lilla tapetsnutt.
 
 
Och ja. Den hade gärna fått hänga här hemma! Nu grunnar jag mest på vad jag ska hitta på för roligt pyssel med tapetbiten. Visst är den fin?
 

1 kommentar:

  1. Du tar så väldigt fina bilder! Redigerar du dem något eller kör du bara på? Vad har du för kamera och objektiv? :) Tack för en supermysig och pysslig blogg :-D

    SvaraRadera