torsdag 24 mars 2016

Våruppror

 Min fantastiska Bonjour blogs-kollega Emma och hennes lika fantastiska våruppror börjar bli något utav en tradition, och det med rätta. Så här års behöver våren all hjälp på traven den kan få!

I ärlighetens namn har jag mest traskat omkring här hemma i mjukisbrallor de senaste veckorna, men idag bestämde jag och Britta oss för att det var dags för oss att haka på det där vårupproret.


Britta sportar sin mormors gamla blommiga hätta från 60-talet och jag krängde på mig mitt nyaste inköp i klädväg. Knalligaste vårkappan som är lite för tunn för att våga ränna omkring i utomhus än så länge om man inte vill åka på mjölkstockning. Så vi höll oss inomhus.


Men tror nog våren fattar vinken ändå.


Haka på vårupproret med vettja! HÄR kan ni läsa om hur det går till.

2 kommentarer:

  1. Gratulerar till det vackra lilla flickebarnet och namnet är jätte fint! Älskar hennes lilla söta blommiga mössa, en sådan drömde jag om som barn att min egna dotter en dag skulle ha, men jag har ännu inte fått någon dotter utan har en son på nio år!
    Grattis återigen till den vackra lilla tösen!
    Kram Amie

    SvaraRadera