fredag 1 april 2016

Hyr vårt sommarhus utanför Vimmerby!

Uppdatering: Så himla kul att ni vill åka till Grönshult i sommar! Önskar jag kunde hiva fram ett gäng hus till för nu är det fullbokat för i sommar. 


 Ni som följt mig ett tag vet ju att vi har den stora lyxen att förutom Kulla få ha Jonas släktgård som ligger 1,5 mil härifrån ungefär. Den ligger i den lilla, lilla byn Grönshult bara ett par kilometer från Katthult, eller Gibberyd som byn heter, platsen där filmerna om Emil spelades in. Det är hur som helst ett riktigt drömställe och så mycket småländsk lantidyll det bara kan bli.

Under sommaren brukar vi hyra ut huset veckovis, och det tänker vi göra även i år!


Grönshult ligger alltså mitt i Astrid Lindgren-trakterna. 2,5 mil till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld, 1,5 mil till Mariannelund och nära till både Katthult och Bullerbyn. Drömsemester för en barnfamilj skulle jag vilja påstå! Eller bara fantastiskt rofyllt och avkopplande för den som gillar närheten till djur, natur, skog, sjöar och gammal kulturbygd. 


 Eller bara vill sitta en vecka på den här glasverandan. Det bästa jag vet tror jag nästan.. 
'Fem sängar finns i huset (och massa plats för extra luftmadrasser t.ex.), och givetvis toalett, dusch varmvatten och det mesta man behöver i hushållsväg. 

Vi tar 4000:-/veckan , och särskilt veckorna 27-32 brukar bli uppbokade snabbt, så först till kvarn!

Släng iväg ett mail till mig på johannaikulla@gmail.com om ni skulle vara intresserade! 


3 kommentarer:

  1. Det ser ju helt ljuvligt ut! Hoppas att ni har kvar det och fortfarande hyr ut när vi har barn som uppnåt astrid lindgrens värld-åldern för då kommer vi på momangen!

    SvaraRadera
  2. men alltså!! det där var bland det drömmigast sommaridyll-huset jag sett. Önskar jag hade anledning/råd/tid att hyra det, haha!

    SvaraRadera
  3. Men ÅÅneje!! Vi som preciis kom på att detta var något för oss :( Men kul för er och de som ska hyra :)

    SvaraRadera