fredag 2 september 2016

Tillbaka

Hej hörrni! 
Jag är tillbaka. Tror jag i alla fall. Och hoppas. Åtminstone är bloggmotivationen tillbaka, även om tiden ibland fortfarande tryter... Men jag har saknat er! Och blivit så fantastiskt glad när ni skrivit små meddelanden eller mail om att ni saknar min blogg. Så ofantligt glad har jag blivit. Tack snälla ni!

Första halvan av sommaren var så in i bomben hektisk, men andra halvan har varit i alla fall något lugnare än vad sommarmånader här på gården brukar vara. Tack vare torkan eller vad man nu ska säga. På grund av den torraste sommaren på år och dar och gräs som inte satt fart och växa förrän nu. Lugnare blev det ju åtminstone. Men trots att det blev lite lugnare hade jag ingen lust att blogga, och bestämde mig för att vänta med det tills jag kände att jag verkligen ville. Och dit har jag kommit nu tror jag. 


Det har varit en speciell sommar för oss. Av olika anledningar som jag nog inte tror jag ids berätta om just nu så har vi känt det nästan som att vi varit satta på paus. Inte paus som att vi saknat saker att göra, utan mer som att vi blivit tvungna att stanna upp och fundera på vart vi är på väg. Varför vi gör det vi gör och hur vi vill att framtiden ska se ut. . Vi är både Jonas och jag sådana som gärna bara kör på. Vi har många saker i görningen, varav Kulla såklart är det största projektet, och vi hittar ofta på nya saker. Sällan stannar vi till och utvärderar, vilket ju såklart är dumt. Men i sommar har vi verkligen gjort det. Och det har varit nyttigt. Nyttigt och jobbigt. Men nu känns det som att vi kommit ut på andra sidan en tunnel, med ny ork och energi och påminda om vad vi vill.
Så en bra sommar har det varit. Men ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är väldigt skönt med höst. Tack och lov för hösten. Hoppas ni haft en fin sommar och vill fortsätta kika in här!


12 kommentarer:

 1. Roligt att höra ifrån dig igen. Hoppas du får en fin höst och orkar fortsätta skriva. Alltid roligt att läsa det du skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir jätteglad att du tycker det. Hoppas du får en fin höst med!

   Radera
 2. Så kul att du är tillbaka! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jättekul tycker jag med! Och tack för dina peppande instagram-kommentarer :)

   Radera
 3. Vad glad jag blir att du är tillbaka! Jag är en av många som läser men sällan kommenterar, men jag måste säga att jag har saknat din blogg i sommar. Jag hoppas att inspirationen är tillbaka för att stanna; jag ser med glädje fram emot att få fortsätta följa livet på Kulla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen roligt att höra. Tack!

   Radera
 4. Åh så roligt att du är tillbaka, har saknat din blogg i sommar! Håller tummarna att motivationen håller i sig & att du får lite tid över! /Alexandra

  SvaraRadera