lördag 29 april 2017

Fråga på!


Så roligt det har varit att läsa alla era kommentarer och mail som svar på min fråga om varför ni läser den här bloggen. Tack snälla ni som tagit er tid att skriva några rader. Det verkar helt enkelt som att ni är mer intresserade av vårt arbete på gården än vad jag från början trott. Från att från början knappt märkts på bloggen har det smugit sig in allt mer, och nu när jag börjat jobba igen efter barnledighet och bara jobbar här hemma med gård och djur och mina frilansprojekt så är det ju snudd på omöjligt att det inte får en ganska stor plats även här. Så jag är jätteglad att ni verkar uppskatta det! Min röriga tillvaro med djur, pyssel, gamla grejer och odlingsprojekt  menar ni att ni gillar, så jag tänker fortsätta just så. Tack!

Nu tänkte jag att det är dags igen för mig att svara på en massa frågor från er. Så fråga på, så svarar jag i ett eller par inlägg framöver så gott jag kan. Högt och lågt, hit eller dit, konstigt eller dumt - Jag svarar så gott jag kan! Kanske har du frågat nåt innan jag inte svarat på, hojta igen! Kommentera här, eller släng iväg ett mail till mig på johannaikulla@gmail.com.

Ha en fin Valborgsmässoafton imorgon!


1 kommentar: